×

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.

{{item.custom_attributes.author}}
Ποσότητα: {{item.quantity}}
{{item.total_price}} {{item.total_discounted_price}}
×
Υποσύνολο:
{{order.discounted_cost}}
Έκπτωση Προσφοράς:
{{order.promo_discount}}
Έκπτωση Κουπονιού:
{{order.extra_discount}}
Κόστος Αποστολής:
{{order.shipping_cost}}
Επιβάρυνση Πληρωμής:
{{order.payment_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ:
{{order.final_cost}}
{{ product.title }}
{{ product.custom_attributes.author }}
{{ product.price }} {{ product.discounted_price }}
×
×
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΑ EBOOKS ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ

Χορηγίες και δωρεές βιβλίων - 2017

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ δέχονται αιτήματα και προτάσεις για χορηγίες και δωρεές μόνο ηλεκτρονικά στο e-mail: info@metaixmio.gr. Τα αιτήματα εξετάζονται και αξιολογούνται κατά προτεραιότητα, και επικοινωνούμε μαζί σας μόνο σε περίπτωση θετικής ανταπόκρισης.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε κάποιες από τις χορηγίες και δωρεές μας.
Ειδικά για τα αιτήματα που υποβάλλονται από σχολεία, απαιτείται η συμπλήρωση της φόρμας που θα βρείτε ΕΔΩ.

2017

Δωρεά βιβλίων στο Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών για τη δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης για τους ογκολογικούς ασθενείς και τους ασθενείς του αιματολογικού τμήματος.

Δωρεά βιβλίων στο Ειδικό Δημοτικό Αγίου Δημητρίου για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης του σχολείου.

Δωρεά βιβλίων στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες για την αξιοποίησή τους από τους ασυνόδευτους πρόσφυγες.
www.unhcr.gr

Δωρεά βιβλίων στο Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού για τη δημιουργία βιβλιοθήκης.
www.ddp.gr

Δωρεά βιβλίων στη Σχολή Μωραΐτη για την ενίσχυση του bazaar που πραγματοποίησε τον Δεκέμβριο, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν στα ιδρύματα «Ελπίδα Youth» και «Φάρος Ζωής».
www.moraitis.edu.gr

Δωρεά βιβλίων στον Προοδευτικό Σύλλογο Γυναικών Νέας Απολλωνίας του Δήμου Βόλβης για τη δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης.

Δωρεά βιβλίων στον Όμιλο Προστασίας του Παιδιού στη Βέροια για την ενίσχυση του έργου του.
omilosprostasias.gr

Δωρεά βιβλίων στους «Φίλους του βιβλίου» για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού παζαριού για άτομα με ειδικές ανάγκες και υπέρ του Σωματείου «Μέλημα».

Δωρεά βιβλίων στα Εκπαιδευτήρια Γείτονα για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανάγνωσης Παιδικού Βιβλίου, «Βιβλιοδρομίες», που διοργανώνουν κάθε χρόνο.
www.geitonas.edu.gr

Δωρεά ξενόγλωσσων βιβλίων στην οργάνωση Library4all με στόχο τη στήριξη του έργου της για την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας σε παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας, μέσω της υποστήριξης και της ενίσχυσης σχολικών βιβλιοθηκών με βιβλία.
www.library4all.gr

Δωρεά βιβλίων στη Λακωνική  Σχολή – Εκπαιδευτήρια Φραγκή για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού παζαριού τους.

Δωρεά βιβλίων στο φιλανθρωπικό σωματείο «Φίλοι του παιδιού» για την ενίσχυση του ετήσιου bazaar που διοργάνωσαν στις 25 & 26 Νοεμβρίου.
www.filoitoupediou.gr

Χορηγία στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου.
www.almazois.gr

Δωρεά βιβλίων στο Γυμνάσιο Ι.Μ. Παναγιωτόπουλος για την ενίσχυση της 25ης χριστουγεννιάτικης αγοράς που διοργάνωσαν οι μαθητικές κοινότητες όλων των βαθμίδων και ο Σύλλογος Αποφοίτων του σχολείου.

Δωρεά βιβλίων στο Β’ Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Ψυχικού για τη χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική αγορά που πραγματοποιήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2017 με σκοπό την καλλιέργεια της φιλαλληλίας και την προσφορά δώρων σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Δωρεά βιβλίων για τη χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή που διοργάνωσε η Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Γαλατσίου στις 8 Δεκεμβρίου 2017.

Δωρεά βιβλίων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Παιανίας για τον εμπλουτισμό της.

Δωρεά παιδικών βιβλίων στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας & Διάσωσης Σχολικού Υλικού για την τελετή απονομής των βραβείων του 4ου Διεθνούς Μαθητικού Διαγωνισμού με θέμα «Ένα σχολείο διηγείται», ο οποίος διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Δωρεά βιβλίων στο Σωματείο Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων stray.gr για το χριστουγεννιάτικο bazaar 2017.
www.stray.gr

Δωρεά βιβλίων στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης για την 22η χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εορταγορά που διοργάνωσαν.

Δωρεά βιβλίων στην Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» για τη στήριξη των χριστουγεννιάτικων εορτών που θα πραγματοποιηθούν στα ψυχοπαιδαγωγικά κέντρα, τα οποία φιλοξενούν περίπου 400 παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.
www.edra-coop.gr

Δωρεά βιβλίων στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων-ΕΛΕΠΑΠ για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσαν για τα παιδιά των εθελοντών τους.
www.elepap.gr

Δωρεά βιβλίων στο χριστουγεννιάτικο bazaar του Κέντρου Ζωής (Μη Κυβερνητική Οργάνωση με στόχο τη στήριξη όσων ζουν με HIV/AIDS και την ενημέρωση του γενικού πληθυσμού).
https://www.kentrozois.gr/

Δωρεά βιβλίων στον Σύλλογο Καλλονιατών Λέσβου για την ενίσχυση της δημοτικής βιβλιοθήκης του Δημοτικού Σχολείου Καλλονής, μέρος της οποίας καταστράφηκε από τις πλημύρες του περασμένου έτους στην περιοχή.

Δωρεά βιβλίων στο ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Δωρεά βιβλίων παιδικής λογοτεχνίας για την ενίσχυση της λέσχης ανάγνωσης που λειτουργεί στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ Μεγάρων.

Δωρεά βιβλίων στο Ίδρυμα Καίτης Λασκαρίδη στον Πειραιά για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης.
http://www.laskaridou.gr

Δωρεά βιβλίων στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη για την ενίσχυση του χριστουγεννιάτικου bazaar που διοργανώνουν. Τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν αποκλειστικά σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.
www.kessaris.edu.gr

Δωρεά εκπαιδευτικών βοηθημάτων στο Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης – Κέντρο Μελέτης Γ. Δούρος και Κ. Δούρου που βρίσκεται στη Λαμία.

Δωρεά βιβλίων για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του Ελληνικού Τμήματος του Ευρωπαϊκού Σχολείου της Πάρμας.

Δωρεά βιβλίων στο 5ο Δημοτικό Σχολείο στην Κω για την ενίσχυση της παιδικής βιβλιοθήκης.

Δωρεά βιβλίων στο Χαμόγελο του Παιδιού για τη στήριξη του έργου του παιδαγωγικού προσωπικού.
www.hamogelo.gr

Δωρεά βιβλίων στο Αρσάκειο Γενικό Λύκειο Ψυχικού για την ενίσχυση του χριστουγεννιάτικου παζαριού του σχολείου, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν σε σχολεία που αντιμετωπίζουν προβλήματα υλικοτεχνικής υποδομής.
http://www.arsakeio.gr/gr/psychico/psychico-lyceum

Δωρεά παιδικών βιβλίων στον Σύλλογο Προστασίας Παιδιών «Βενιαμίν» με έδρα την Κατερίνη.
benjaminorphans.com

Δωρεά βιβλίων για την ενίσχυση των παζαριών που διοργανώνει «Το χαμόγελο του παιδιού».
www.hamogelo.gr

Δωρεά βιβλίων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρύας Βρύσης του Νομού Πέλλας.
www.facebook.comΔΗΜΟΤΙΚΗ-ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΚΡΥΑΣ-ΒΡΥΣΗΣ-166750900052219

Δωρεά βιβλίων στη βιβλιοθήκη του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού στην Οδησσό.
hfcodessa.org

Χορηγία βιβλίων για τους νικητές του 9ου Εθνικού Διαγωνισμού World Robot Olympiad, τον οποίο διοργάνωσε η WRO Hellas με την υποστήριξη του STEM Education.
wrohellas.gr

Δωρεά βιβλίων για την ενίσχυση του bazaar βιβλίου που διοργάνωσε για έκτη συνεχή χρονιά το Κέντρο Πολιτισμού και Κοινωνικής Παρέμβασης «Ιωλκός».
iolkos-kentropolitsmou.blogspot.gr  

Δωρεά βιβλίων στο φιλανθρωπικό bazaar βιβλίου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».
www.floga.org.gr  

Χορηγία για τη διοργάνωση της ετήσιας έκθεσης των φοιτητών του Εργαστηρίου Πολιτισμού του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, η οποία γίνεται στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο.
cmc.panteion.gr  

Δωρεά βιβλίων για τον εμπλουτισμό της δανειστικής βιβλιοθήκης του Ελληνικού Κύκλου Βιβλιόφιλων Λονδίνου.
www.facebook.com/ekivil  

Δωρεά σχολικών ημερολογίων για την ενίσχυση των πασχαλινών παζαριών που διοργάνωσαν το 3ο Δημοτικό Σχολείο Περάματος και το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω.

Δωρεά παιδικών βιβλίων για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του Κέντρου Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ι.Θ.).
facebook.comΚέντρο-Ιστορίας-Θεσσαλονίκης-474396929348173  

Χορηγία βιβλίων για τους μαθητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στον Λογοτεχνικό-Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Πατρών.
7lyk-patras.ach.sch.gr

Δωρεά παιδικών βιβλίων για την υποστήριξη των παιδαγωγικών και εκπαιδευτικών τμημάτων της Εστίας Προσφύγων, δομής που υλοποιείται από την Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων ΑΡΣΙΣ.
arsis.gr/estia-prosfigon

Δωρεά βιβλίων για τον εμπλουτισμό της δανειστικής βιβλιοθήκης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.
www.uhl.gr
 

Δωρεά παιδικών βιβλίων για την ενίσχυση της δανειστικής βιβλιοθήκης του Εννιάχρονου σχολείου «Πνοή Αγάπης» στο Αργυρόκαστρο Αλβανίας.
9-hrono.eu 

Δωρεά βιβλίων στη δανειστική βιβλιοθήκη του Ινστιτούτου Κλασικών, Βυζαντινών και Ελληνικών Σπουδών του Κρατικού Πανεπιστημίου Τιφλίδας, το οποίο συντονίζει το πρόγραμμα «Η Ελληνική Γλώσσα στα σχολεία της Γεωργίας».

Δωρεά σχολικών ημερολογίων για την ενίσχυση των λαχειοφόρων αγορών που διοργάνωσαν τα παρακάτω σχολεία:
8ο Νηπιαγωγείο Νέας Σμύρνης, 12ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης και 3ο Δημοτικό Σχολείο Παιανίας

Δωρεά παιδικών βιβλίων και σχολικών ημερολογίων στο φιλανθρωπικό παζάρι που διοργάνωσε η Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne D’ Arc.
www.ellinogalliki.gr

Δωρεά σχολικών ημερολογίων για την ενίσχυση των λαχειοφόρων αγορών των αποκριάτικων χορών που διοργάνωσαν τα παρακάτω σχολεία:
3ο Νηπιαγωγείο Καματερού, 3ο Νηπιαγωγείο Μακροχωρίου Ημαθίας, 8ο Νηπιαγωγείο Γλυφάδας, 9ο Νηπιαγωγείο Νέας Σμύρνης, 11ο Νηπιαγωγείο Νέας Ιωνίας, 9ο Νηπιαγωγείο Παλαιού Φαλήρου, 3ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης, 3ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού, 19ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας, 149ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, 81ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, 13ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου, 3ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας, 12ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Φαλήρου, 3ο Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής, 3ο Δημοτικό Σχολείο Μάνδρας, 1ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου, Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πανεπιστημίου Αθηνών, 16ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου, 8ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής, 4ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, 28ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, 63ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών «Γιάννης Ρίτσος», 39ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, 45ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, 5ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας, 1ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, 32ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, 11ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου, Δημοτικό Σχολείο Τέμενης Αιγίου, 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου, 8ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας, 10ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου, 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού, 13ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης, 36ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών και 3ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας

Δωρεά βιβλίων για τη λαχειοφόρο αγορά που διοργάνωσε η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς για την ενίσχυση του έργου της.
liblivadia.wikidot.com

Δωρεά ημερολογίων 2017 στο Ανταλλακτικό Παζάρι Βιβλίου που διοργάνωσε η Τράπεζα Χρόνου του Δήμου Γαλατσίου.
facebook.com/trapezaxronoudimosgalatsiou

Χορηγία έντυπου υλικού στο Adaptation Film Festival 2017.
adaptationfestival.gr
 

Χορηγία βιβλίων στους διακριθέντες του διαγωνισμού συγγραφής μικροαφηγήματος που διοργάνωσε η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Πατρών, σε συνεργασία με το Τμήμα Φιλολογίας και τις εκδόσεις Το Δόντι.
www.lis.upatras.gr/competition
 

Δωρεά βιβλίων για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης του Τμήματος Ψυχιατροδικαστικής του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
www.psychothes.gr

Δωρεά βιβλίων στη Βιβλιοθήκη της Ελληνικής Κοινότητας στην Μπολόνια.

 

 

Παλαιότερες χορηγίες
2016

2015
2014